
Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | obuoliai |
600 gramų | tešla (bemielė sluoksniuota) |
100 gramų | cukrus |
50 gramų | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pyragų) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, ne per mažais, kad nepasidarytų košė. Į puodą pilame cukrų ir kitus birius produktus bei vandenį, išmaišom, kaitinam ir dedam obuolius. paverdam apie 10 min, kol obuoliai suminkštės bet vis dar laikys savo formą o sirupas sutirštės. Atvėsinam įdarą.
2.
Tešla išklojam indą kuriame kepsime, subadome šakute pagrindą.
3.
Paruoštą įdarą dedam ant tešlos, išlyginam. likusia tešlos dalimi uždengiam įdarą, uždarom visus kampus. padarom skylutę viršuje garam išeiti. patepam vandeniu ar kiaušiniu. Galima palikti šaldytuve 20 min prieš kepant.
4.
Kepam 200°C temp. orkaitei apie valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Purus pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
Obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Tešla, bemielė sluoksniuota,
600 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Cukrus, rudas,
50 gramų -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, pyragų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, ne per mažais, kad nepasidarytų košė. Į puodą pilame cukrų ir kitus birius produktus bei vandenį, išmaišom, kaitinam ir dedam obuolius. paverdam apie 10 min, kol obuoliai suminkštės bet vis dar laikys savo formą o sirupas sutirštės. Atvėsinam įdarą.
Tešla išklojam indą kuriame kepsime, subadome šakute pagrindą.
Paruoštą įdarą dedam ant tešlos, išlyginam. likusia tešlos dalimi uždengiam įdarą, uždarom visus kampus. padarom skylutę viršuje garam išeiti. patepam vandeniu ar kiaušiniu. Galima palikti šaldytuve 20 min prieš kepant.
Kepam 200°C temp. orkaitei apie valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...