Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 vienetai | obuoliai |
| 600 gramų | tešla (bemielė sluoksniuota) |
| 100 gramų | cukrus |
| 50 gramų | cukrus (rudas) |
| 2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pyragų) |
| 100 mililitrų | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, ne per mažais, kad nepasidarytų košė. Į puodą pilame cukrų ir kitus birius produktus bei vandenį, išmaišom, kaitinam ir dedam obuolius. paverdam apie 10 min, kol obuoliai suminkštės bet vis dar laikys savo formą o sirupas sutirštės. Atvėsinam įdarą.
2.
Tešla išklojam indą kuriame kepsime, subadome šakute pagrindą.
3.
Paruoštą įdarą dedam ant tešlos, išlyginam. likusia tešlos dalimi uždengiam įdarą, uždarom visus kampus. padarom skylutę viršuje garam išeiti. patepam vandeniu ar kiaušiniu. Galima palikti šaldytuve 20 min prieš kepant.
4.
Kepam 200°C temp. orkaitei apie valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninis pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Žuvies pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Žuvies pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Tortas su varškės kremu
-
Onutės šimtalapis
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Aguoninis biskvitas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Margas keksas
-
Krokodilas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Biskvitinis obuolių pyragas
Obuolių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Tešla, bemielė sluoksniuota,
600 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Cukrus, rudas,
50 gramų -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, pyragų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, ne per mažais, kad nepasidarytų košė. Į puodą pilame cukrų ir kitus birius produktus bei vandenį, išmaišom, kaitinam ir dedam obuolius. paverdam apie 10 min, kol obuoliai suminkštės bet vis dar laikys savo formą o sirupas sutirštės. Atvėsinam įdarą.
Tešla išklojam indą kuriame kepsime, subadome šakute pagrindą.
Paruoštą įdarą dedam ant tešlos, išlyginam. likusia tešlos dalimi uždengiam įdarą, uždarom visus kampus. padarom skylutę viršuje garam išeiti. patepam vandeniu ar kiaušiniu. Galima palikti šaldytuve 20 min prieš kepant.
Kepam 200°C temp. orkaitei apie valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
