Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)

Obuolių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Vištiena su bulvių koše
-
Šašlykas marinuotas alumi ir medumi
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Omarai
-
Triušiena bajoriškai
-
Cukinijos ant laužo
-
Jautienos šašlykas
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Troškinta vištiena
-
Studentiškos bulvės
-
Bebriena
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Tikro dzūko pietūs
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Jautienos steikai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Florencijos kiaušiniai
Obuolių kukuliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...