100 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena
- Sotieji zrazai
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Čekiški bulviniai blynai
- Dešrelės ir šoninė keptos grilyje
- Karpis, troškintas piene
- Studentiškas vyniotinis
- Strėvos suktinis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Agurkų pjausniai
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Triušienos šašlykas
- Jautiena gurmanams
- Lazanija su vištiena
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
- Šašlykas majonezo marinate
- Pietūs moliniame inde
Obuolių kukuliai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)