Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)

Obuolių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blyneliai
-
Virtinukai su sūriu
-
Menkė su apelsinais
-
Vištiena su rabarbarais
-
Įdaryti makaronai
-
Jautienos steikai
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Mėsa su apelsinais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos karka
-
Farširuota lydeka
-
Kebabai
-
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
-
Au gratin tagliatelle makaronai
Obuolių kukuliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.
Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.
Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.
Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...