| 150 gramų | kukurūzai (miltai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 700 gramų | kalakutiena (faršas arba stambiai kapota kalakutiena) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Toliau jau jūsų valia - pateik šiltus su mėgstamu garnyru ar padažu. Aš juo visada kepu į žygius ar keliones automobiliu - labaaai skanūs šie traškūs kotletukai vienoje rankoje ant juodos duonos riekės, kitoje laikant šviežią agurkėlį, ridikėlį ar pomidorą.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušis raudonojo vyno marinate
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Faršo vyniotinis
-
Steikai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautienos kepsnys
-
Manų košės kukuliai
-
Kepta vištiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Pyragas su kukuliais
-
Skanūs kukuliai su bulvėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Purienos
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Virta žuvis tešloje
-
Žali spagečiai su skrebučiais
Kūmutės kotletukai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, miltai,
150 gramų - Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalakutiena, faršas arba stambiai kapota kalakutiena,
700 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sukrečiame kalakutieną, įmušame kiaušinius, dedame druską, prieskonius, labai smulkiai kapotą svogūną ir kukurūzinius miltus. Masę kuo kruopščiau išmaišome, vis pavilgant rankas šaltame vandeny. Turėtų gautis apykietis kamuolys. Įkaitiname keptuvę, pilame šlakelį aliejaus ir vandeny pavilgytomis rankomis formuojame apvalius kotletukus. Dedame į keptuve, paliekant nemažą tarpą, nes sudėjus reikiamą kiekį imame į rankas bulvių grūstuvę ir spaudžiame rutuliukus, kol jie pavirs plonais blyneliais. Apkepame abi puses ir atidedame. Kepant kitą pusę kotletukai vėl išsipučia, bet vis tiek lieka pakankamai plonyčiai.
Toliau jau jūsų valia - pateik šiltus su mėgstamu garnyru ar padažu. Aš juo visada kepu į žygius ar keliones automobiliu - labaaai skanūs šie traškūs kotletukai vienoje rankoje ant juodos duonos riekės, kitoje laikant šviežią agurkėlį, ridikėlį ar pomidorą.
Skanaus!
