
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (malta) | |
2 riekės | batonas (išmirkytas) | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | krakmolas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | čiobreliai | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
Įdarui: | ||
125 gramai | pievagrybiai | |
2 vienetai | morkos | |
50 gramų | sūris | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
2.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Egzotiškas karbonadas
-
Balandėliai pagal Viką
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Keptas kumpis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Sūrio kamuoliukai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Mėsos kukuliukai
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Suktinukai patale
-
Kepta marinuota veršiena
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Šventinškai paruošta sprandinė
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Batonas, išmirkytas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Krakmolas
- Druska
- Pipirai
- Čiobreliai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė
-
Pievagrybiai,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Sūris,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...