Purus pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų džiūvėsėliai
150 gramų cukrus
3 vienetai kiaušiniai
4 vienetai obuoliai
0.5 vieneto citrinos (žievelė)
šiek tiek citrinos (žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo. Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė, išspaudžiamos jos sultys. Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Tešla supilama į sviestu išteptą formą ir kepama apie 30 min.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinėle ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Purus pyragas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo. Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė, išspaudžiamos jos sultys. Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Tešla supilama į sviestu išteptą formą ir kepama apie 30 min.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinėle ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Reklama:

Komentarai (4)


  • kepusi 2009-12-02 22:50

    visai paprastas ir skanus pyragas. :-)


Daugiau receptų