Spalvotas varškės pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 400 gramų | varškė |
| 160 gramų | sviestas |
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 100 gramų | cukraus pudra |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 12 vienetų | vafliai (spalvoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
3.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
6.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Tinginių - tinginys
-
Obuolių pyragas
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Ryžių pyragas su silke
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Lietinių pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Velykinis pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Vaflinis pyragas
-
Tortas su varškės kremu
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Pyragas su mandarinais
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Meduolis
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
Spalvotas varškės pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
160 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vafliai, spalvoti,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
Paliekame šaldytuve porai valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
