400 gramų | varškė |
160 gramų | sviestas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
12 vienetų | vafliai (spalvoti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudens pyragas su sūriu
- Malta mėsa tešloje
- Keksiukai
- Skanusis keksiukas
- Norvegiška tuno pynė
- Sūrio desertas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Minkštutis obuolių pyragas
- Gaivusis pyragas
- Saldus pyragas
- Trupiniuotis
- Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Aguoninis biskvitas
- Pyragas „Skanumėlis“
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Vynuogių pyragas
- Jogurtinis obuolių pyragas
Spalvotas varškės pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
160 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vafliai, spalvoti,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Spalvotus vaflius atskiromis spalvomis susmulkinti, į kiekvieną indelį supilti į 3 dalis padalintą tirpintą sviestą, ir cukrų ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės formuoti apvalius papločius, dėti į lygią lėkštę ir valandai padėti į šaldytuvą.
Varškę ištrinti su citrinos sultimis sutrinti su trintuve.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standumo. Atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Ant spalvotų vaflių "pado" dedame gautos masės sluoksnį, dedame antrą padą ir tepame likusią varškę bei užvožiame paskutinį spalvotą padą.
Paliekame šaldytuve porai valandų.