Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.

Džiūvėsėlių spurgos meduje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
0.5 stiklinės | medus |
0.25 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai blyneliai
-
Konjako desertas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuolių gėrimas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Apelsinų desertas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Vafliai su bananais
-
Bananai tešloje
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Aronijų pudingas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Keptų obuolių desertas su varške
Džiūvėsėlių spurgos meduje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Alyvuogių aliejus, kepimui
-
Medus,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
saldainiai
2011-04-26 11:21
zdrw ka tju zjbs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...