
Aštrus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | paprika (geltonos) |
200 gramų | makaronai (spageti) |
150 gramų | padažas (saldžiarūgštis, aštrus) |
100 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
2.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
3.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
4.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
5.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
6.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Avienos troškinys
-
Kiškiena bulgariškai
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Troškinta laukinė antis
-
Smegenų troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Čachochbilis
-
Šveicariška veršiena
-
Aviena su špinatais
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Aštri troškinta aviena
Aštrus troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Rausvieji svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, geltonos,
2 vienetai -
Makaronai, spageti,
200 gramų -
Padažas, saldžiarūgštis, aštrus,
150 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Aliejus, kepimui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...