Aštrus troškinys
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
2 vienetai rausvieji svogūnai
2 vienetai paprika (geltonos)
200 gramų makaronai (spageti)
150 gramų padažas (saldžiarūgštis, aštrus)
100 mililitrų vanduo
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (paukštienai)
2 žiupsneliai druska
1 sauja svogūnų laiškai
2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
2.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
3.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
4.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
5.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
6.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrus troškinys

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.

  2. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.

  3. Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.

  4. Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.

  5. Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.

  6. Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų