400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | paprika (geltonos) |
200 gramų | makaronai (spageti) |
150 gramų | padažas (saldžiarūgštis, aštrus) |
100 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Vyne troškintas triušis
- Vištiena kinietiškai
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Troškinti įdaryti agurkai
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Paelja
- Čachochbilis
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kotletų troškinys
- Aštri troškinta aviena
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Faršu įdarytos paprikos
- Maltiniai su grybų padažu
- Troškinta aviena su moliūgais
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Paprastas lietuviškas troškinukas
Aštrus troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Rausvieji svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, geltonos,
2 vienetai -
Makaronai, spageti,
200 gramų -
Padažas, saldžiarūgštis, aštrus,
150 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Aliejus, kepimui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.