1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
3 saujelės | miltai |
1 vienetas | morkos (troškinimui) |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
1 pundelis | petražolės |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 litro | vanduo |
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletai su įdaru
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Veršienos šniceliai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Iškylos dešrelės
- Pyragas su mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Stirnienos vyniotiniai
- Kotletukai su morkomis
- Vyniotinis Kubilas
- Triušienos kukuliai
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Naminis šnicelis
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kotletai
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kotletai lenkiškai
Kotletukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai