Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.

Kotletukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
3 saujelės | miltai |
1 vienetas | morkos (troškinimui) |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
1 pundelis | petražolės |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
3.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
4.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Itališka veršienos filė
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kotletukai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kotletai su įdaru
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Kotletukai šventiškai
-
Jautiena gurmanams
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Kotletukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...