Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.

Kotletukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
3 saujelės | miltai |
1 vienetas | morkos (troškinimui) |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
1 pundelis | petražolės |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
3.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
4.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos kotletai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Musak
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Keptas jautienos kumpis
Kotletukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...