Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.
Kotletukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
| 3 saujelės | miltai |
| 1 vienetas | morkos (troškinimui) |
| 1 vienetas | svogūnai (dideli) |
| 1 pundelis | petražolės |
| 4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
3.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
4.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šonkauliukai
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Triušienos kukuliai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Sibiro koldūnai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Šašlykai su majonezu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kiaulienos kotletai
-
Žuvinto kepsnys
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepenys japoniškai
-
Kiškio kepsnys
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Bačkonių suktinukas
-
Avienos kebabas
-
Tortilijos
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
Kotletukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
