1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
100 mililitrų | pienas |
šiek tiek | provanso žolelės |
7 galvos | svogūnai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su šernienos paštetu
- Troškinta lydeka
- Filiukai pataluose
- Kepta lašiša su gervuogių padažu
- Įdarytas netikras zuikis
- Kiaulienos kepsniai
- Žuvies kotletai
- Iškylos dešrelės
- Virtas karšis
- Skaniosios bulvytės
- Kepta žąsis su obuoliais
- Mėsos paplotėlis
- Maltinukai su sūriu
- Veganiškas skanėstas
- Troškinta antis su daržovėmis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Cukinijos su varškės įdaru
- Kepenėlių blyneliai
Liulia - Kebab
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.