Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Liulia - Kebab
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
| 1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 100 mililitrų | pienas |
| šiek tiek | provanso žolelės |
| 7 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištienos filė kepsnys
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Aviena totoriškai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Makaronai su tunu ir baklažanais
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Įdaryti triušienos kumpeliai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies kukuliai
-
Kiauliena pagal Aistę
Liulia - Kebab
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
