Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.

Liulia - Kebab
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
100 mililitrų | pienas |
šiek tiek | provanso žolelės |
7 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai
-
Šonkauliukai
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Įdaryti burokėliai
-
Karosai grietinėje
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Keptas starkis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Farširuota višta
-
Virdžinijos kumpis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Žuvies blyneliai
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Menkė su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Liulia - Kebab
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...