Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
šiek tiek prieskoniai (įvarūs)
200 gramų grietinė
2 vienetai kiaušiniai
500 gramų rauginti kopūstai
šiek tiek kiaulienos lašiniai (parūkyti)
šiek tiek druska
10 vienetų bulvių
šiek tiek taukai (kiaulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai blynai su raugintais kopūstais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • eksperte 2009-01-06 15:33

    reikes pabandyti, skamba visai skaniai :super:


Daugiau receptų