Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 pakelis | makaronai (tagliatelle) |
| 1 pakelis | pomidorai (vyšniniai, perpjauti pusiau) |
| 100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
| 100 gramų | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos dribsnių |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 2 skiltelės | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
2.
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
3.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Paprastoji lazanija
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Ryžių kepsneliai
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Įdaryti makaronai
-
Risotto
-
Įdaryti caneloni
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Makaronai su lašiša
-
Pasta Marino
-
Jūreiviški makaronai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Daniškas plovas
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, tagliatelle,
1 pakelis -
Pomidorai, vyšniniai, perpjauti pusiau,
1 pakelis -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Petražolės, smulkintos,
100 gramų -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas, smulkinti,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
