Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis makaronai (tagliatelle)
1 pakelis pomidorai (vyšniniai, perpjauti pusiau)
100 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
100 gramų petražolės (smulkintos)
1 valgomasis šaukštas aitriosios paprikos dribsnių
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnakas (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
2.
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
3.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.

Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!

  2. Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.

  3. Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.

    Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

    Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų