
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | makaronai (tagliatelle) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai, perpjauti pusiau) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
100 gramų | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos dribsnių |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
2.
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
3.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Jūreiviški makaronai
-
Lazanija su lašiša
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Makaronai su moliūgu
-
Spageti Carbonara
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Ryžių rizotas
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su sojos faršu
-
Rizotas su baravykais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Pasta Marino
-
Plovas su brokoliais
-
Makaronų apkepas
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, tagliatelle,
1 pakelis -
Pomidorai, vyšniniai, perpjauti pusiau,
1 pakelis -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Petražolės, smulkintos,
100 gramų -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Česnakas, smulkinti,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...