
Lietiniai su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | miltai |
500 mililitrų | pienas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
2.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
3.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta velykinė antis
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Jautienos cimesas
-
Kepta žuvis
-
Vištiena grybų padaže
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Cepelinai su mėsa
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Farširuota lydeka
-
Dešros tarta
-
Lašiša su citrina
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Troškintos kurapkos
-
Keptas upėtakis
Lietiniai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
300 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...