
Lietiniai su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | miltai |
500 mililitrų | pienas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
2.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
3.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti triušienos kumpeliai
-
Žuvies užkepėlė
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Keptas ančiukas
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Žuvis tešloje
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Lazanija su lašiša
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kepta marinuota žuvis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Įdaryti kalmarai
-
Višta ant alaus butelio
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Kiaušiniai pievagrybiuose
-
Lašiša grilyje
-
Traški vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Bebriena
Lietiniai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
300 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...