Kibinai "Su meile"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | mėsa (faršas) |
2 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | miltai |
100 gramų | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
50 gramų | margarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš kiaušinių, sviesto, margarino, grietinės, miltų užminkyti tešlą (miltų dėti tiek, kad tešla gerai minkytųsi).
2.
Faršą paskaninti pipirais, pjaustytais svogūnais, raudonėliu, druska.
3.
Kočioti tešlą ir dėti faršo įdaro.
4.
Kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių apkepas
- Kiaulienos kepsneliai
- Kepta triušiena
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Balandėliai pagal Viką
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Kepta jautienos nugarinė
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kotletai su kiaušiniais
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Skanus šašlykiukas
- Čenachai
- Ugniniai šonkauliukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Kiaulienos suktinukai
- Keptas jautienos kumpis
Kibinai "Su meile"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mėsa, faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai
-
Grietinė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Margarinas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, sviesto, margarino, grietinės, miltų užminkyti tešlą (miltų dėti tiek, kad tešla gerai minkytųsi).
Faršą paskaninti pipirais, pjaustytais svogūnais, raudonėliu, druska.
Kočioti tešlą ir dėti faršo įdaro.
Kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...