
Vyniotinis "Siurprizas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | špinatai |
100 gramų | bruknės |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 žiupsnelis | prieskoniai („Chmeli-Suneli“) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
2.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
3.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
4.
Vyniotinį aptepkite medumi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
6.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
7.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Aštrus šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Karališkas kepsnys
-
Jautienos kotletukai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
Vyniotinis "Siurprizas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Špinatai,
100 gramų -
Bruknės,
100 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, „Chmeli-Suneli“,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
Vyniotinį aptepkite medumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...