Vyniotinis "Siurprizas"
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiauliena
100 gramų špinatai
100 gramų bruknės
2 valgomieji šaukštai medus
1 žiupsnelis prieskoniai („Chmeli-Suneli“)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
2.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
3.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
4.
Vyniotinį aptepkite medumi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
6.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
7.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis "Siurprizas"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.

  2. Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.

  3. Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.

  4. Vyniotinį aptepkite medumi.

  5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

  6. Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.

  7. Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų