Troškinta vištiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena |
| 2 vienetai | aitriosios paprikos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 50 gramų | sviestas |
| 3 saujos | pupelės (baltos) |
| 0.3 vieneto | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 250 mililitrų | pomidorų padažas |
| 1.5 litro | sultinys (daržovių) |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinta triušiena
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Avienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Aviena su špinatais
-
Baltasis čili troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
Troškinta vištiena su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų -
Pupelės, baltos,
3 saujos -
Salierai,
1/3 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
