
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
200 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
2.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
4.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis Kubilas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Musak
-
Pievagrybių apkepas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Keptas kiškis
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Italijos kukuliai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Jautienos čenakai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai, dideli,
8 vienetai -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...