8 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
200 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kebabas ant iešmo
- Pietūs moliniame inde
- Armėniški arba mini mantai
- Šašlykas majoneze
- Aštrus guliašas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Keptas kumpis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Apkepta virta karka
- Pica su saliami ir žirneliais
- Kukuliukai švediškai
- Kepta marinuota veršiena
- Kepta kiškiena marinate
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Kepsneliai su slyvomis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai, dideli,
8 vienetai -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.