Žuvį įtrinti garstyčiomis ir sumaišyti su kaparėliais, kmynais ir susmulkintu pankoliu. Žuvis marinuotis turi bent 2 valandas.
Kepti žuvį ant grotelių 50 minučių 180° C orkaitėje.

Išmarinuota žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
40 gramų | pankolis |
1 kilogramas | žuvis (bet kokia) |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | kaparėliai |
2 valgomieji šaukštai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Lašiša su daržovėmis
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Jūreivio sapnas
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos seliavos
-
Žuvytės tešloje
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta menkė majonezo padaže
Išmarinuota žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pankolis,
40 gramų -
Žuvis, bet kokia,
1 kilogramas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Kaparėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Žuvį įtrinti garstyčiomis ir sumaišyti su kaparėliais, kmynais ir susmulkintu pankoliu. Žuvis marinuotis turi bent 2 valandas.
Kepti žuvį ant grotelių 50 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...