
Kaliaropių blyneliai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 kilogramo | kaliaropės |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Grikių blynai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Kopūstų maltiniai
-
Blynai iš patisonų
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su grūdėta varške
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
Kaliaropių blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kaliaropės,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...