0.5 kilogramo | kaliaropės |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynukai su kukurūzais
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
- Morkų sklindžiai
- Blynai su kepenų įdaru
- Brokolių blyneliai
- Bananiniai blyneliai
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Baklažanų blynai
- Vištienos blyneliai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Virtinukai su sūriu
- Morkų blyneliai
- Manų košės blynai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Daržovių ir kepenėlių blynai
Kaliaropių blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kaliaropės,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.