Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | bulvių | |
| 200 gramų | moliūgai | |
| 200 gramų | lydytas sūris | |
| 2 vienetai | morkos | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika | |
| 1 saujelė | žalumynų | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
2.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
3.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių blyneliai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Kopūstų blyneliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Cukinijų blyneliai
-
Grikių blynai
-
Grikių kepsneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Grikių blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Blyneliai su razinomis
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Moliūgai,
200 gramų -
Lydytas sūris,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 saujelė -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
