
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių | |
200 gramų | moliūgai | |
200 gramų | lydytas sūris | |
2 vienetai | morkos | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika | |
1 saujelė | žalumynų | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
2.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
3.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Šokoladiniai blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blynai iš ajerų
-
Tuno blyneliai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blynai iš patisonų
-
Kopūstų blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blynai su sojos faršu
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Kaliaropių blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Vištienos blyneliai
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Moliūgai,
200 gramų -
Lydytas sūris,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 saujelė -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...