Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | bulvių | |
| 200 gramų | moliūgai | |
| 200 gramų | lydytas sūris | |
| 2 vienetai | morkos | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika | |
| 1 saujelė | žalumynų | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
2.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
3.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Vištienos blyneliai
-
Blyneliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
„Saulytė“
-
Blynai su obuoliais
-
Blynai su grybais
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Bananiniai blynai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Kopūstų blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Brokolių blyneliai
-
Moliūgų sklindžiai
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Moliūgai,
200 gramų -
Lydytas sūris,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 saujelė -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
