Jautienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 valgomasis šaukštas cukrus (rudasis)
0.5 litro alaus (tamsus)
0.5 litro vanduo
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai
1 valgomasis šaukštas acto
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek gvazdikėliai (malti)
šiek tiek druska
2 vienetai svogūnai
1 vienetas paprika
2 vienetai morkos
2 skiltelės česnakas
20 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos troškinys

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Agne 2016-09-27 09:30

    O kiek jautienos?


  • audra 2015-07-28 16:23

    Nesupratau cukraus 1 kg


  • (anonimas) 2011-12-09 11:31

    :super: turetu buti skanu


Daugiau receptų