Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (rudasis) |
0.5 litro | alaus (tamsus) |
0.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Rūgštus kabesas
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Spageti su alyvuogėmis
- Lašišos troškinys
- Troškinta aviena su moliūgais
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Troškintos voveraitės
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinys su soja (mėsa)
- Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
- Troškinta žuvis
Jautienos troškinys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Cukrus, rudasis,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai, malti
- Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti svogūnus ir česnakus. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta.
Jautieną supjaustyti kubeliais ir taip pat pakepinti keptuvėje (5 minutes).
Susmulkinti morkas ir paprikas.
Į puodą sudėti mėsą, daržoves. Suberti prieskonius ir actą.
Supilti vandenį ir alų.
Troškinti ant nedidelio kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Agne
2016-09-27 09:30
O kiek jautienos?
-
audra
2015-07-28 16:23
Nesupratau cukraus 1 kg
-
(anonimas)
2011-12-09 11:31
:super: turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...