šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
800 gramų | jautiena |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | batonas (riekelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Viskas gerai išsukama, formuojami jautienos kotletukai, apvoliojami džiūvėsėliuose.
Kepimo skarda gausiai patepama riebalais ir sudedami kotletukai.
Kepama apie 1h ir 20 min. 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Jautienos kepsnys
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Jautienos kepsnys
- Virdžinijos kumpis
- Keptų kepenų gaminimas
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Kotletai lenkiškai
- Medžiotojų kepsniai
- Malta mėsa tešloje
- Šašlykai citrinų marinate
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Šašlykas svogūnų marinate
- Kopūstainiai su mėsa
- Kiaulienos guliašas aluje
- Triušienos kukuliai
- Mėsa folijoje
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Įdaryti burokėliai
Jautienos kukuliai
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai
-
Jautiena,
800 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Batonas, riekelės,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu, sudedami svieste pakepinti susmulkinti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kiaušiniai, prieskoniai ir druska.
Viskas gerai išsukama, formuojami jautienos kotletukai, apvoliojami džiūvėsėliuose.
Kepimo skarda gausiai patepama riebalais ir sudedami kotletukai.
Kepama apie 1h ir 20 min. 180° C orkaitėje.
Komentarai (7)
-
eve
2009-10-07 14:13
vakar dariau, gawosi wisai skanu, gyre wisa seimyna, labai tiko su bulviu kose. tiesa kukuliai kiek sausi tad koks padazus butu nuotabu, o siaip tikrai gan neblogai ;)