Koldūnai su mėsa
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Koldūnams galima naudoti tiek jautienos, tiek kiaulienos faršą, varškę ar virtas bulves. Koldūnams galima naudoti tiek jautienos, tiek kiaulienos faršą, varškę ar virtas bulves. Dovile
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
600 gramų miltai
250 mililitrų vanduo
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
Įdarui:
300 gramų faršas
1 vienetas svogūnai
100 mililitrų vanduo
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.
3.
Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.
4.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Koldūnai su mėsa

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Įdarui:
Autoriaus žodis: Koldūnams galima naudoti tiek jautienos, tiek kiaulienos faršą, varškę ar virtas bulves. Dovile
Gaminimo eiga:
  1. Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.

  2. Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.

  3. Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.

  4. Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.

Receptą atsiuntė Dovile
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų