
Koldūnai su mėsa
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai: | ||
600 gramų | miltai | |
250 mililitrų | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
300 gramų | faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
100 mililitrų | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.
3.
Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.
4.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos karis
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kepta veršiena
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Apkepta virta karka
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Guliašas su šafranu
-
Naminiai hamburgeriai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Mėsos apkepas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Jautienos šašlykas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
Koldūnai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
600 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.
Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...