Tešlai: | ||
600 gramų | miltai | |
250 mililitrų | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
300 gramų | faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
100 mililitrų | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ranka
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Pikantiška triušiena
- Kiaulienos kotletai
- Kepsniukai folijoje
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kepenėlės su vaisiais
- Plovas
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kiniškos šventės namuose
- Orkaitėje keptas paršelis
- Jautienos cimesas
- Guliašas su kiauliena
- Kepta šoninė
- Koldūnai su mėsa
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Lengvas Zuikis
Koldūnai su mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
600 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.
Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.