
Raudonųjų serbentų kompotas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 kilogramai | raudonieji serbentai |
2 kilogramai | cukrus |
5 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Užverdam cukraus sirupą, juo užpilam į stiklainius sudėtus nuo šakelių nuskabytus serbentus ir užvakuojam.
2.
Apverčiam stiklainius dangteliais žemyn ir laikom taip iki 2 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Aviečių marmeladas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Aviečių džemas
-
Agrastų marmeladas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Šaltalankio sultys
-
Cukinijos žiemai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuoti pomidorai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Marinuoti agrastai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Raudonųjų serbentų kompotas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Raudonieji serbentai,
2 kilogramai -
Cukrus,
2 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užverdam cukraus sirupą, juo užpilam į stiklainius sudėtus nuo šakelių nuskabytus serbentus ir užvakuojam.
Apverčiam stiklainius dangteliais žemyn ir laikom taip iki 2 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...