
Konservuoti baravykai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | druska |
3.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1.5 valgomojo šaukšto | acto |
1 litras | vanduo |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | baravykai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų mišrainė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Pomidorai su želatina
-
Pomidorai savo sultyse
-
Rūgštynės žiemai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
Konservuoti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3.5 valgomojo šaukšto -
Actas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
1 litras - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
-
Baravykai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
As
2017-08-18 12:00
virti grybai su druska ar be druskos ????
-
renata
2015-07-22 19:04
Stiklainiuose tai kelmuciai; ne baravykai
-
danguole
2014-09-01 21:06
turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...