
Juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 stiklinės | vanduo |
14 stiklinių | cukrus |
11 stiklinių | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
2.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
3.
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška obuolienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Juodų serbentų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Agrastų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rabarbarų tyrė
-
Slyvų uogienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Cukrus,
14 stiklinių -
Juodieji serbentai,
11 stiklinių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Danguolė
2022-08-06 18:24
Verdu tokią juodųjų serbentų uogienę, man ji tokia, pati skaniausia
-
okxi
2014-07-08 21:07
gaunasi tikrai super uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...