
Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška obuolienė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuoti aguročiai
-
Braškinė uogienė
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Vyšnių uogienė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Grybų sultys
-
Rabarbarų tyrė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Erškėtrožių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Konservuoti grybai
-
Slyvos bruknėse
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...