Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
| 300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainiai cukruje
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Braškių uogienė
-
Kriaušienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Rabarbarų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Aviečių marmeladas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Baklažanų salotos
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Kriaušių kompotas
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
