
Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sultys
-
Pomidorai savo sultyse
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Slyvų kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Konservuota adžika
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti grybai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Apelsininė cukinija
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Agrastų uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Obuolių sultys
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Vyšnių kompotas
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...