
Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Slyvų kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Obuolienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuota adžika
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Agrastinis kompotas
-
Lietuviška obuolienė
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...