
Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Marinuotos vyšnios
-
Juodų serbentų uogienė
-
Slyvos bruknėse
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Obuolienė
-
Braškių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Žemuogių uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Apelsininė cukinija
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Aviečių džemas
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...