Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogių uogienė
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Svarainių kompotas
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Cukinijų užkandis
- Marinuoti burokėliai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Braškių uogienė
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Aviečių džemas
- Paprikia su medum
- Sedulos vaisių drebučiai
- Obuolienė
- Konservuota agurkų mišrainė
- Apelsininė cukinija
- Konservuoti grybai
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Slyvų kompotas
- Rauginti agurkai žiemai
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...