Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
| 300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Žemuogių uogienė
-
Aviečių džemas
-
Itališkos daržovių salotos
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Mėlynių kompotas
-
Marinuotos vyšnios
-
Vyšnių kompotas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Agrastų marmeladas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Obuolių sultys
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Moliūgų ir persikų uogienė
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
