
Įdaryti burokėliai su riešutais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
0.5 vieneto | citrinos (išspausta) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai |
0.5 stiklinės | acto |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 stiklinės | baravykai (ar kiti grybai, troškinti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Silkė su morkomis
-
Žuvis tešloje
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Švelnioji silkė
-
Krevetės su pomidorais
-
Kepti kiaušiniai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Duona su įdaru
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
Įdaryti burokėliai su riešutais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Citrinos, išspausta,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
0.5 stiklinės -
Actas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti grybai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Petražolės
- Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...