
Vėrinukai su lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 riekės | duona (balta, ) |
1 vienetas | agurkų |
16 vienetų | alyvuogių (be kaulų) |
70 gramų | lašiša (filė) |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Lašišos filė plonai supjaustykite. Agurką supjaustykite griežinėliais. Baltos forminės duonos gabalėlius perpjaukite į keturias dalis. Ant gautų riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos (kad padengtų visą duonos paviršių), uždėkite agurko riekelę ir ant viršaus alyvuogę. Gautą mažą sumuštinuką prismeikite mediniu smeigtuku. Vietoj agurko galite naudoti pomidorą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Tomo sumuštiniai
-
Festivalio sumuštinis
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Pavasariška užtepėlė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Mini sumuštinukai
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Sumuštiniai su dešra
Vėrinukai su lašiša
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, balta, ,
4 riekės -
Agurkai,
1 vienetas -
Alyvuogės, be kaulų,
16 vienetų -
Lašiša, filė,
70 gramų -
Sviestas,
30 gramų
Gaminimo eiga:
Lašišos filė plonai supjaustykite. Agurką supjaustykite griežinėliais. Baltos forminės duonos gabalėlius perpjaukite į keturias dalis. Ant gautų riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos (kad padengtų visą duonos paviršių), uždėkite agurko riekelę ir ant viršaus alyvuogę. Gautą mažą sumuštinuką prismeikite mediniu smeigtuku. Vietoj agurko galite naudoti pomidorą.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2016-09-20 19:28
Labai skanu
-
ugne
2014-05-16 18:50
niam niam =D
-
diana
2010-01-02 11:47
labai patiko labai skanus :-)
-
(anonimas)
2009-04-29 21:09
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...