Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Įdaryti kiaušiniai
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Skanios "Bačkutės"
- Silkė su saulėgražomis
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Šaltiena
- Galva
- Vabaliukai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Silkė su morkomis
- Silkė su salotomis
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Avokadas su varške
- Sumuštinukai su silke
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Įdarytų paprikų užkandis
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Baltoji trobelė
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...