Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Naminis lavašas
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Galva
-
Lašišos sumuštinukai
-
Grybų užtepelė
-
Skani užkandėlė
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Silkė burokėlių patale
-
Silkė su svogūniukais
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Pikantiškos morkytės
-
Šokoladinės vynuogės
-
Boružėlės
-
Sūri širdelė
-
Kepenėlių tortas
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...