Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Traškučiai iš bulvių košės
- Sočioji užkandėlė su silke
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Galva
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Sūri širdelė
- Lašišos sumuštinukai
- Pikantiškos morkytės
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Silkės užtepėlė
- Seniai besmegeniai
- Kiaušinių krepšeliai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Velykinės morkytės
- Olandiška silkė
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...