Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingi iešmeliai
-
Olandiška silkė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkių bokšteliai
-
Ikrų užkandėlė
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Šventinis kelmas
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Silkės užkandėlė
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Japoniški suktinukai
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...