Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Saldus užkandis
-
Kepenėlių tortas
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Silkė su daržovėmis
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Farširuota lydeka
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Lašišos bokšteliai
-
Baklažanų suktinukai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...