Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Silkių vyniotiniai
- Žiemos skanumynas
- Traškučiai iš bulvių košės
- Seniai besmegeniai
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Kiaušiniai - laiveliai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Vištiena drebučiuose
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Sultingas Kebabas
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Šokoladiniai vaisiai
- Grybukai po sniegu
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...