Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Vabaliukai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Žuvis tešloje
-
Valentino sumuštinukai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Spalvingi iešmeliai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Japoniški suktinukai
-
Lašišos ir agurko užkandis
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...