Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Užkanda "Braškės"
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Įdaryti avokadai
-
Lašišos rafaelo
-
Piciukai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Avokadas su varške
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Vytintos dešros
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sūrio lazdelės
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...