300 gramų | vištiena |
300 gramų | sūris |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | žirneliai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Silkė burokėlių patale
- Vytintos dešros
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Pikantiški krepšeliai
- Lašišos sumuštinukai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Sočioji užkandėlė su silke
- Įdaryti kiaušiniai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Helovyno užkandžiai
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Greitai užraugti agurkai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Užkandis su unguriu
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
300 gramų -
Sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.
Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.