
Brusketa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | čiabatos (arba fokačija) |
5 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | smidras |
2 vienetai | žaliųjų pipirų |
0.5 vieneto | paprika |
50 mililitrų | vynas |
1 sauja | parmezano sūris |
1 sauja | pievagrybiai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | žirnių ankščių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
2.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
3.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
4.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Į keptuvę pilame vyno.
6.
Papriką pjaustome juostelėmis.
7.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
8.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
9.
Gardiname paprika, smidrais.
10.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
11.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Grilintas camembertas
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Traktoristo pietūs
-
Pikantiškos rožytės
-
Sūrio lazdelės
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Gėlytės
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Suvyniotos dešrelės
-
Skrebučiai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Karališkos krevetės
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Apkeptas sūris
Brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Čiabata, arba fokačija,
1 vienetas -
Pomidorai,
5 vienetai -
Smidras,
4 vienetai -
Žalieji pipirai,
2 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Vynas,
50 mililitrų -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Pievagrybiai,
1 sauja - Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Aitrioji paprika
- Žirnių ankštys
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
Į keptuvę pilame vyno.
Papriką pjaustome juostelėmis.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
Gardiname paprika, smidrais.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...