
Brusketa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | čiabatos (arba fokačija) |
5 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | smidras |
2 vienetai | žaliųjų pipirų |
0.5 vieneto | paprika |
50 mililitrų | vynas |
1 sauja | parmezano sūris |
1 sauja | pievagrybiai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | žirnių ankščių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
2.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
3.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
4.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Į keptuvę pilame vyno.
6.
Papriką pjaustome juostelėmis.
7.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
8.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
9.
Gardiname paprika, smidrais.
10.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
11.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Krevetės šoninės patale
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Pikantiškos sraigės
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Daržovių užkandėlė
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pica
-
Bandelės iš batono
-
Kibinai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Tobulas mėsainis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Pomidorų mėsainis
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
Brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Čiabata, arba fokačija,
1 vienetas -
Pomidorai,
5 vienetai -
Smidras,
4 vienetai -
Žalieji pipirai,
2 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Vynas,
50 mililitrų -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Pievagrybiai,
1 sauja - Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Aitrioji paprika
- Žirnių ankštys
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
Į keptuvę pilame vyno.
Papriką pjaustome juostelėmis.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
Gardiname paprika, smidrais.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...