Brusketa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | čiabatos (arba fokačija) |
| 5 vienetai | pomidorai |
| 4 vienetai | smidras |
| 2 vienetai | žaliųjų pipirų |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 50 mililitrų | vynas |
| 1 sauja | parmezano sūris |
| 1 sauja | pievagrybiai |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | žirnių ankščių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
2.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
3.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
4.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Į keptuvę pilame vyno.
6.
Papriką pjaustome juostelėmis.
7.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
8.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
9.
Gardiname paprika, smidrais.
10.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
11.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų suktinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Keptas sūris
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kibinai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Roterdamo riekelės
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Duona su įdaru
-
Žvynabudės muštiniai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Traškučiai iš bulvių košės
Brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Čiabata, arba fokačija,
1 vienetas -
Pomidorai,
5 vienetai -
Smidras,
4 vienetai -
Žalieji pipirai,
2 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Vynas,
50 mililitrų -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Pievagrybiai,
1 sauja - Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Aitrioji paprika
- Žirnių ankštys
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
Į keptuvę pilame vyno.
Papriką pjaustome juostelėmis.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
Gardiname paprika, smidrais.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
