
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
300 gramų | silkė (filė) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
300 gramų | majonezas |
bulvės, morkos, silkė, svogūnai, kiaušinis, vėl bulvės ir burokėliai.
Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu.
Dekoravau likusiais produktais. Žuvies žvyneliai buvo svogūno griežinėliai, akis - kiaušinio griežinėlis, pelekai ir lūpos - morkos.
Akį pagyvinau pipirais.
Skanu, paprasta ir puošia stalą. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Sulekta Speltos pica
-
Rūkytas lynas
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Užkandėlė su šonine
-
Pica
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Silkės su citrina
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Silkė patale
-
Vaisių vėrinukai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
Silkė pataluose

-
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Silkė, filė,
300 gramų -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Majonezas,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkintus produktus į lėkštę dedame tokia eilės tvarka:
bulvės, morkos, silkė, svogūnai, kiaušinis, vėl bulvės ir burokėliai.
Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu.
Dekoravau likusiais produktais. Žuvies žvyneliai buvo svogūno griežinėliai, akis - kiaušinio griežinėlis, pelekai ir lūpos - morkos.
Akį pagyvinau pipirais.
Skanu, paprasta ir puošia stalą. :)
Komentarai (13)
-
Ingrida
2016-12-24 11:29
Laba,norejau burokelius sutarkuot per brokine puse ?:)
-
roze
2015-11-25 21:39
As visada sudedu viska sluoksniais uztepu majonezo ant virsaus ir uztarkoju kiausinius.gaunasi labai skanu.tik aisku palaikyti reikia kad ysigertu majonezas
-
burokelius
2015-04-16 21:43
dedame i virsu ir gaunasi visa raudona, o tai fuj,- tai riebumas priklauso nuo majonezo KIEKIO, galima tepti n- kartu po sauksteli, ir galima deti i viena sluoksni puse indelio, ,,,,bet ta komentatore tai tikra FUI :)
-
I.P.
2015-03-31 02:19
Pagal viska, tai si patiekala reikia pagaminti is vakaro ir palikti saldytuve nakciai, tai labai gerai susigeria visi skoniai ir kvapai. Skanaus! Labai graziai sugalvojote sita silke ispuosti!
-
fuj
2015-01-09 21:42
Per riebu kiekviena sluoksni tept :(
-
Lukrecija
2014-12-31 16:10
Kaip padaryti ja raudona?
-
Nielija
2014-12-22 20:43
Labai graziai ziurisi ir,be abejonės,labai skanus patiekalas. Saunuolė,
-
Eugenija
2014-12-21 10:01
tikrai labai graziai ir skaniai atrodo,butinai per sventes pasigaminsiu:)
-
Viktorija
2014-08-07 14:56
Pats skaniausias silkes paruosimo receptas. Nuo vaikystes mama darydavo. Asmeniskai niekada neatsivalgau silkes pataluose :)
-
Inga
2014-06-18 12:44
Šitą dariau kelis kartus. Visiems labai patiko vaizdas ir skonis. Rekomenduoju!