
Šventiniai sumuštiniai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 skiltelės | česnakas (trinti) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
1 vienetas | šprotai (indelis) | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
10 vienetų | batonas (riekelės) | |
4 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių | |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
2.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
3.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Duona su įdaru
-
Kiaušinis avokade
-
Keptos krevetės
-
Pomidorų mėsainis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Ispaniški sandvičiai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Girti čeburėkai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Gurmanų suktinukai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Paprikų suktinukai
-
Tobulas mėsainis
-
Duona įdaryti pomidorai
Šventiniai sumuštiniai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Česnakas, trinti,
4 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Šprotai, indelis,
1 vienetas - Svogūnų laiškai
-
Batonas, riekelės,
10 vienetų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Isbandziusi
2015-06-03 21:51
Labai patiko sumustiniai. Rekomenduoju visiems :) aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...