6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
2 vienetai | silkių filė |
1 vienetas | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | ikrai (raudonėliai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Užkandis su unguriu
- Kepenelių vyniotinis
- Boružėlės
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Farširuota lydeka
- Lašišos ir agurko užkandis
- Avokadai su krevetėmis
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Traškus migdolų užkandis
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Vėrinukai su kumpiu
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Sumuštinukai su silke
- Braškės šokolade
Kiaušiniai įdaryti silke
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Silkių filė,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Ikrai, raudonėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite kiaušinius, užpilkite šaltu vandeniu , nulupkite , supjaustykite per pusę. Išimkite trynius ir atskirame dubenėlyje sumaigykite šakute.
Burokelius supjaustykite smulkiais kubeliais. Įdėkite į dubenį ir užpilkite 1 litrą verdančio vandens . Į dubenį sudėkite baltymus ir palikite 1 valandai.
Nuo silkes file atpjauti 12 plonų juostelių (papuošimui), kita supjaustyti labai smulkiai. Sumaišykite su grietine ir kiaušinių tryniais . Pridėti citrinos sulčių, druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Baltymus išimkitei iš burokelių vandens. Ant kiekvienos puselės sudėkite įdarą. Puoškite ikrais ir file juostelėmis. Skanaus