![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tešlai: | ||
3 stiklinės | kvietiniai miltai (apytikriai) | |
0.5 litro | kefyras | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
250 gramų | faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Bulvių traškučiai
-
Kepta duona - kitaip
-
Naminė pica
-
Krepšeliai su grybais
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Brusketa
-
Cukinijų gardėsis
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Pomidorų užkandėlė
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Keptų paprikų užkandis
Alinos čeburekai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
-
Kvietiniai miltai, apytikriai,
3 stiklinės -
Kefyras,
0.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą sumaišome su miltais ir įdedame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti minkšta.
Įdarui: į faršą įdedame supjaustytą svogūną ir prieskonius.
Iškočioti labai plonus paplotėlius, į juos sudėti įdarą, sulipdyti. Dydis priklauso nuo jūsų pačių.
Kepti įkaitintame aliejuje kol pagels (apie 3-5 min iš kiekvienos pusės).
Skanaus.
Komentarai (278)
-
Julija
2024-04-09 18:02
Bandysiu gamintis.
-
Vilma
2019-11-02 10:40
Labai skanūs gaunasi nepalyginsi su parduotuvės.Ačiū už receptą
-
saulutė
2018-12-11 18:26
mmmmmm...nuostabei skanųs gavosi,ačiū
-
Vilma
2018-06-16 20:00
Man tai nesigavo, tešla buvo per lipni, kibo prie rankų, dar pridėjus miltų šiaip ne taip pakociojau, bet tesla vis tiek dar lipo, o paskui traukėsi, gavosi stori, sumedeję...
-
Vilija
2018-03-20 14:49
Labai skanūs.
-
Danguolė
2018-03-07 15:51
Aš tai su pienu minkau tešlą gerokai pašildytu, irgi labai skanūs, bet reikės pabandyti
-
Vilma
2017-10-25 11:22
Labai skanus čeburekai jau ne karta kepti, ačiu už gera recepta.
-
Buvus
2017-10-14 11:18
Ar skani ir minkšta tešla, bandžiusios moterytės, papasakokit? :)
-
Rita
2017-09-26 18:13
Super!!Greita ir skanu,einu kaip tik kepti
-
Saulius
2017-09-13 19:29
viskas pavyko ,liux ir seimai patiko