| Tešlai: | ||
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai (apytikriai) | |
| 0.5 litro | kefyras | |
| šiek tiek | druska | |
| Įdarui: | ||
| 250 gramų | faršas | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykų belaukiant
-
Ispanijos omletas
-
Karštos bandelės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Bulviniai pyragėliai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Pikantiškos rožytės
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Alinos čeburekai
akcijas
-
Kvietiniai miltai, apytikriai,
3 stiklinės -
Kefyras,
0.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą sumaišome su miltais ir įdedame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti minkšta.
Įdarui: į faršą įdedame supjaustytą svogūną ir prieskonius.
Iškočioti labai plonus paplotėlius, į juos sudėti įdarą, sulipdyti. Dydis priklauso nuo jūsų pačių.
Kepti įkaitintame aliejuje kol pagels (apie 3-5 min iš kiekvienos pusės).
Skanaus.
Komentarai (278)
-
Julija
2024-04-09 18:02
Bandysiu gamintis.
-
Vilma
2019-11-02 10:40
Labai skanūs gaunasi nepalyginsi su parduotuvės.Ačiū už receptą
-
saulutė
2018-12-11 18:26
mmmmmm...nuostabei skanųs gavosi,ačiū
-
Vilma
2018-06-16 20:00
Man tai nesigavo, tešla buvo per lipni, kibo prie rankų, dar pridėjus miltų šiaip ne taip pakociojau, bet tesla vis tiek dar lipo, o paskui traukėsi, gavosi stori, sumedeję...
-
Vilija
2018-03-20 14:49
Labai skanūs.
-
Danguolė
2018-03-07 15:51
Aš tai su pienu minkau tešlą gerokai pašildytu, irgi labai skanūs, bet reikės pabandyti
-
Vilma
2017-10-25 11:22
Labai skanus čeburekai jau ne karta kepti, ačiu už gera recepta.
-
Buvus
2017-10-14 11:18
Ar skani ir minkšta tešla, bandžiusios moterytės, papasakokit? :)
-
Rita
2017-09-26 18:13
Super!!Greita ir skanu,einu kaip tik kepti
-
Saulius
2017-09-13 19:29
viskas pavyko ,liux ir seimai patiko
