
Silkės pataluos vyniotinis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai | burokėliai ( nedideli, virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
400 gramų | silkė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Sultingas Kebabas
-
Užtepėlė su krabais
-
Duonos "suši"
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Grybų užtepelė
-
Įdarytas pomidoras
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Persikai įdarytį triušiena
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Vabaliukai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Paprikų valtelės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Silkių vyniotiniai
-
Maltinukai drebučiuose
Silkės pataluos vyniotinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Burokėliai, nedideli, virti,
6 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Silkė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:33
Čia automatinio Google vertėjo darbas? Ar autorė bei svetainės šeimininkai taip puikiai moka lietuvių kalbą, kad... ai, geriau nutylėsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...