6 vienetai | burokėliai ( nedideli, virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
400 gramų | silkė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijos su kumpeliu
- Skani užkandėlė
- Avokado užtepėlė
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Traškučiai iš bulvių košės
- Kiaušinukai Kūčioms
- Grybai krepšeliuose
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Užkandis su unguriu
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Įdaryti kiaušiniai
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Sumuštinukai su silke
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Lašišos sumuštinukai
- Silkės užkandėlė
Silkės pataluos vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Burokėliai, nedideli, virti,
6 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Silkė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:33
Čia automatinio Google vertėjo darbas? Ar autorė bei svetainės šeimininkai taip puikiai moka lietuvių kalbą, kad... ai, geriau nutylėsiu.