
Silkės pataluos vyniotinis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai | burokėliai ( nedideli, virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
400 gramų | silkė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkanda "Braškės"
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Kiškienos paštetas
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Greitai užraugti agurkai
-
Pingviniukai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Sūri širdelė
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Kiaušiniai - laiveliai
Silkės pataluos vyniotinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Burokėliai, nedideli, virti,
6 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Silkė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:33
Čia automatinio Google vertėjo darbas? Ar autorė bei svetainės šeimininkai taip puikiai moka lietuvių kalbą, kad... ai, geriau nutylėsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...