
Kibinai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietiniai miltai | |
250 gramų | sviestas | |
100 gramų | grietinė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kiauliena | |
120 gramų | svogūnai | |
75 gramai | sviestas | |
30 gramų | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Aptepimui: | ||
šiek tiek | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gėlytės
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
SPELTOS pica
-
Keptos krevetės
-
Picos - ricos
-
Tortilijų suktinukai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Užkandėlė su šonine
-
Karališkos krevetės
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Žvynabudės muštiniai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Suvyniotos dešrelės
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Kiaušinis avokade
Kibinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
120 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Vanduo,
30 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Kiaušiniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...