Užkandžių krepšeliai su lašiša
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 300 gramų | grietinė | |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) | |
| 1 saujelė | svogūnų laiškai | |
| 10 vienetų | tešla (krepšeliai) | |
| 150 gramų | lašiša (rūkyta) | |
| šiek tiek | druska | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | krapai (šakelės) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlos krepšelius aptepkite kiaušinių plakinių ir pašaukite į orkaitę kelioms minutėms.
2.
Kiaušinius sutrinkite šakute, pridėkite grietinės, smulkintų krapų ir svogūnų laiškų, berkite druskos ir viską gerai išmaišykite.
3.
Masę įdarykite tešlos krepšelius, ant kiekvieno krepšelio viršaus uždėkite po lašišos gabaliuką ir papuoškite šviežiomis krapų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšeliai su grybais
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Įdaryti burokėliai
-
Įdaryti agurkai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdarytos bulvės
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Salotos „Antikvaras“
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Užkanda "Lelijos"
-
Nesaldūs keksiukai
-
Paprikos užkandėlė su varške
Užkandžių krepšeliai su lašiša
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grietinė,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Tešla, krepšeliai,
10 vienetų -
Lašiša, rūkyta,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlos krepšelius aptepkite kiaušinių plakinių ir pašaukite į orkaitę kelioms minutėms.
Kiaušinius sutrinkite šakute, pridėkite grietinės, smulkintų krapų ir svogūnų laiškų, berkite druskos ir viską gerai išmaišykite.
Masę įdarykite tešlos krepšelius, ant kiekvieno krepšelio viršaus uždėkite po lašišos gabaliuką ir papuoškite šviežiomis krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Alina
2019-11-12 17:38
Pradzioje is sluoksniuotos teslos padaryti krepselius iskepti orkaiteje kad iskeptu o toliau gaminti idara
-
Ugne
2016-06-04 12:50
Grietines kiekis ryskiai per didelis, gavosi skysta mase kuria nieko idaryt neimanoma. Su tokie kiekiu idaro turbut reiktu 40 krepseliu :(
-
MiLedi
2014-12-31 15:11
Idomu, o kokiu tikslu reikia krepselius deti dar i orkaite?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
