Vyniotinis iš faršo ir sūrio
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų mėsa (kiaulienos ir jautienos faršas)
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
2 vienetai morkos
6 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (mėsai)
2 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai pipirai
350 gramų sūris (fermentinis)
250 gramų majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su penkiais kiaušiniais ir majonezu.
2.
Masę gerai išmaišyti, bet nemaigyti.
3.
Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.
4.
Nulupti ir supjaustyti svogūną, česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į mėsos faršą (pusė kiaulienos, pusė jautienos) berti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.
5.
Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
6.
Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temperatūroje apie 40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su penkiais kiaušiniais ir majonezu.

  2. Masę gerai išmaišyti, bet nemaigyti.

  3. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

  4. Nulupti ir supjaustyti svogūną, česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į mėsos faršą (pusė kiaulienos, pusė jautienos) berti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

  5. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.

  6. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temperatūroje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


  • dalia 2014-01-13 23:50

    daznai kepu,greitai paruosiamasir labai skanus


Daugiau receptų