
500 gramų | mėsa (kiaulienos ir jautienos faršas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
250 gramų | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Pitos su grybais
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sūrio lazdelės
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Sultingas Kebabas
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vyniotinis "Siurprizas"
Vyniotinis iš faršo ir sūrio

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Prieskoniai, mėsai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Majonezas,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su penkiais kiaušiniais ir majonezu.
Masę gerai išmaišyti, bet nemaigyti.
Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.
Nulupti ir supjaustyti svogūną, česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į mėsos faršą (pusė kiaulienos, pusė jautienos) berti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.
Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temperatūroje apie 40 minučių.
Komentarai (4)
-
dalia
2014-01-13 23:50
daznai kepu,greitai paruosiamasir labai skanus