6 vienetai | tortilija (lakštai) |
350 gramų | mėsa (kumpis, virtas) |
1 pakelis | sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio) |
12 vienetų | salotos (lapai) |
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuoti kiaušiniai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Užkandis su silke stiklinėje
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Persikai įdarytį triušiena
- Lašišos bokšteliai
- Silkės su citrina
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Saldus užkandis
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Silkė su daržovėmis
- Užtepėlė su krabais
- Kaimiška rūkyta dešra
- Sūrio užkandis prie vyno
- Rūkyti kumpio gabalai
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
Tortilijos su kumpeliu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Mėsa, kumpis, virtas,
350 gramų -
Sūrelis, tepamas, pasirinkto skonio,
1 pakelis -
Salotos, lapai,
12 vienetų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*