Tortilijos su kumpeliu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai tortilija (lakštai)
350 gramų mėsa (kumpis, virtas)
1 pakelis sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio)
12 vienetų salotos (lapai)
2 vienetai agurkų
1 sauja svogūnų laiškai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.

Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)

Skanaus! ;)*

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortilijos su kumpeliu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.

Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)

Skanaus! ;)*

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų