| 6 vienetai | tortilija (lakštai) |
| 350 gramų | mėsa (kumpis, virtas) |
| 1 pakelis | sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio) |
| 12 vienetų | salotos (lapai) |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 sauja | svogūnų laiškai |
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Suši
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Įdarytas pomidoras
-
Avokado užtepėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Lašišos rafaelo
Tortilijos su kumpeliu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Mėsa, kumpis, virtas,
350 gramų -
Sūrelis, tepamas, pasirinkto skonio,
1 pakelis -
Salotos, lapai,
12 vienetų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
