
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandėlė
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sumuštinukai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Šokoladinės braškės
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Silkė su svogūniukais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Užtepėlė su krabais
-
Užtepėlė su tunu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Grybukai po sniegu
-
Įdaryta paprika
-
Kamuoliukai su slyvomis
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!