
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Šaltiena su vištiena
-
Salotos ananase
-
Liežuvio užkandėlė
-
Daržovės drebučiuose
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Pikantiškos morkytės
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Faršo vyniotinis
-
Avokadas su varške
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Pingviniukai
-
Gardžios duonos lazdelės
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!