
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Braškės šokolade
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Farširuota lydeka
-
Skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krekerių užkandėlė
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!