
Žėlė apelsino žievėje
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 | apelsinų (dideli) |
2 pakeliai | želė (įvairių skonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinės želė su bananais
-
Persikinė želė
-
Pascha
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Želė desertas su uogiene
-
„Baltosios gėlės“
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Desertinė varškė
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Tortas "Mozaika"
-
Želė desertas "Afrika"
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivioji želė
-
Gaivumas
-
Bananas želės spąstuose
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Vaisiai želėje
-
Želė su trešnemis ir persikais
Žėlė apelsino žievėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Apelsinai, dideli,
2 -
Želė, įvairių skonių,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...