Žėlė apelsino žievėje
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 2 | apelsinų (dideli) |
| 2 pakeliai | želė (įvairių skonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Citrinos drebučiai
-
Šokoladinė panna cotta
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Želiniai kiaušinukai
-
Citrininiai drebučiai
-
Vasariškas želė desertas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Gaivus žele desertas
-
Arbūzų želė
-
Uogų skanėstas
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Varškės sūris su žele
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
„Baltosios gėlės“
-
Želė tortas
Žėlė apelsino žievėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Apelsinai, dideli,
2 -
Želė, įvairių skonių,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
