Žėlė apelsino žievėje
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 apelsinų (dideli)
2 pakeliai želė (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žėlė apelsino žievėje

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.

  2. Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų