Tirolietiškas omletas su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai pienas (ar grietinėlė)
30 gramų kiaulienos šoninė (ar kumpis, rūkyta)
200 gramų pievagrybiai
3 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš vienos firmos Lietuvoje gaunu korteles su receptais – kaip pagaminti greitai, lengvai, skaniai. Štai ten ir radau šį receptą. Kai ką pakeičiau pagal savo skonį. Kadangi svogūnų ir česnako ne valgau, tai jų mano recepte ir nėra :)

1. Bulves išvirkite, nulupkite ir supjaustykite ne labai plonais griežinėliais.
Grybus nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.
Šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis.

2. Kiaušinius išplakite su pienu ir žiupsneliu druskos.

3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite bulves ir kepkite, kol gražiai apskrus.

4. Kitoje keptuvėje kepkite grybus ant kaitrios ugnies.

5. Grybus sudėkite į keptuvę su bulvėmis, pagardinkite druska, pipirais. Supilkite kiaušinių plakinį, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies.

6. Apibarstykite krapais, petražolėmis ir patiekite.

Vegetarai gali kepti omletą be kumpio – taip pat labai skanu :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Tirolietiškas omletas su grybais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš vienos firmos Lietuvoje gaunu korteles su receptais – kaip pagaminti greitai, lengvai, skaniai. Štai ten ir radau šį receptą. Kai ką pakeičiau pagal savo skonį. Kadangi svogūnų ir česnako ne valgau, tai jų mano recepte ir nėra :)

1. Bulves išvirkite, nulupkite ir supjaustykite ne labai plonais griežinėliais.
Grybus nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.
Šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis.

2. Kiaušinius išplakite su pienu ir žiupsneliu druskos.

3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite bulves ir kepkite, kol gražiai apskrus.

4. Kitoje keptuvėje kepkite grybus ant kaitrios ugnies.

5. Grybus sudėkite į keptuvę su bulvėmis, pagardinkite druska, pipirais. Supilkite kiaušinių plakinį, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies.

6. Apibarstykite krapais, petražolėmis ir patiekite.

Vegetarai gali kepti omletą be kumpio – taip pat labai skanu :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • gedas 2013-12-29 19:21

    tikrai nebloga mintis , einu gaminti :)


  • Greta 2013-08-15 19:07

    Na išbandėm, tai tikrai labai skanus patiekalas :))


  • zaneta 2010-12-16 21:06

    cia tai ydomus variantas :soku:


  • Ana 2010-02-27 16:47

    Labai gerai atrodo, super ir aisku bus labai skanu, labai megstu toki maista


Daugiau receptų