Omletas su prieskoniniais žalumynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškėčiai su bulvėmis
- Studentiški pusryčiai
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Dešrelės su įdaru
- Greitas varškės apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Austrijos varškėtis
- Špinatų apkepas
- Grill sūris
- Varškės kukulaičiai
- Olandiškas omletas
- Mėtiniai varškėčiai
- Varškės apkepas su razinomis
- Įdarytos cukinijos
- Varškės apkepas
- Sūrio kepsnys
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Varškės apkepas su persikais
- Suflė su žirneliais
Omletas su prieskoniniais žalumynais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pelerūnas (kietis)
- Svogūnai, laiškai
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...