Omletas su prieskoniniais žalumynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinija su varškės įdaru
- Greitas bulvių apkepas
- Virtinukai su sūriu
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškės apkepas
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su bananais
- Skanus varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Dešrelės su įdaru
- Olandiškas omletas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Šventinė višta
- Greitas varškės apkepas
- Sūrio kepsnys
Omletas su prieskoniniais žalumynais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pelerūnas (kietis)
- Svogūnai, laiškai
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...