
Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Vengriška šalta sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Pieniška sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Burokėlių sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Linos sriuba
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...