
Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriški barščiai
-
Rūgštynių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Šalta bulvių sriuba
-
Tiršta pieniška daržovių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Gaspačas
-
Soti ir greita sriuba
-
Bananų sriuba
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Sriuba "Fazenda"
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Šaltibarščiai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Daržovių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...