Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Valstietiška duonos sriuba
- Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Žirnių sriuba su vištiena
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Šalta ridikėlių sriuba
- Barščiai su džiovintais grybais
- Špinatų ir rūgštynių sriuba
- Žirnių sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Baravykų sriuba
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Braškynė
- Vasariška sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...