
Garšvos šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | garšva (lapai) |
500 mililitrų | gira |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | agurkų |
50 gramų | dešra |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Saldi obuolių sriuba
-
Dietiniai barščiai
-
Šalta daržovių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Mėlynių sriuba
-
Vyšnių sriuba
Garšvos šaltibarščiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garšva, lapai,
100 gramų -
Gira,
500 mililitrų - Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Petražolės
-
Agurkai,
1 vienetas -
Dešra,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
Gaminimo eiga:
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gintare
2010-09-07 13:10
Mano mergaitems labai skanu buvo tai dabar praso ir praso! :super2:
-
(anonimas)
2010-06-01 20:01
:-D kirvio sriubele
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...