
Garšvos šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | garšva (lapai) |
500 mililitrų | gira |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | agurkų |
50 gramų | dešra |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šalta obuolių sriuba
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Šaltibarščiai
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Gaspačas
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
Garšvos šaltibarščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garšva, lapai,
100 gramų -
Gira,
500 mililitrų - Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Petražolės
-
Agurkai,
1 vienetas -
Dešra,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintare
2010-09-07 13:10
Mano mergaitems labai skanu buvo tai dabar praso ir praso! :super2:
-
(anonimas)
2010-06-01 20:01
:-D kirvio sriubele
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...