Gaivus uogų desertas
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų vanduo
250 gramų mėlynės
80 gramų cukrus
190 gramų kondensuotas pienas (sutirštintas, saldus)
2 citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus uogų desertas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų