Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!

Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | medus |
šiek tiek | migdolai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Kuskuso desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Želė su vaisiais
-
Arbūzų želė
-
Citrininiai putėsiai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Šokolado putėsiai
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Spanguolių putėsiai
-
Sūrio desertas
-
"Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Citrinų putėsiai
-
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Uogienės putėsiai
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
500 mililitrų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Vanilė
- Medus
- Migdolai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...