Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 mililitrų | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 25 gramai | želatina |
| šiek tiek | vanilė |
| šiek tiek | medus |
| šiek tiek | migdolai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių grietinėlė
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Duonos putėsiai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Šokolado putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Sūrio desertas
-
Gaivus uogų desertas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Uogienės putėsiai
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Citrinų pudingas
-
Arbūzų želė
-
Želė su vaisiais
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Braškių putėsiai
-
Citrininiai putėsiai
-
Žemuogių grietinėlė
-
Spanguolių putėsiai
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
500 mililitrų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Vanilė
- Medus
- Migdolai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
