
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Glazūruota varškė
-
Varškės ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Ryžių desertas
-
Vaisinis kremas
-
Gaivus varškės desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Desertas "Vojei"
-
Mėlynių ledai
-
Vasariškas desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Vaisiai šokolade
-
Cake pops‘ai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Paprasti naminiai ledai
-
Arbūzų želė
-
Šokoladinis tortas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Bakalieno Tinginys
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...