
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai bananai
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Želė "Trispalvė"
-
Jogurtinis pudingas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Varškės tortas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškės su šokoladu
-
Kaimiški ledai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Pudingas
-
Citrininis desertas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Pascha
-
Želė tortas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Grietinėlės ledai
-
Avietinė pasaka
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...