![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Obuolių tortas su varške
-
Margutis
-
Ledų desertas
-
Tortas "Greitukas"
-
Bananai šokolade
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Desertinė varškė
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Uogų desertas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininis kukis
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Ledai su braškėmis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Arbūzų želė
-
Grietinėlės ledai su vanile
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...