Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Naminis natūralus jogurtas
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Žele desertas
- Ledai ''Skanumėlis''
- Kavos ir ledų desertas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Bakalieno Tinginys
- Varškės skanėstas
- Želė tortas
- Plakti ledai
- Trešnės marškinėliuose
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Pyragas „Sniegas“
- Migdolų nuga
- Vaisiai šokolade
- Vaflių tortas su šokoladu
- Citrininiai putėsiai
- Dribsniai su vaisiais
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...