
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Tiramisu gaminimas
-
Degtinės ledai
-
Vaisiai drebučiuose
-
Bananų šerbetas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Tortas "Greitukas"
-
Glazūruota varškė
-
Viskio karamelė
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Pyragas „Sniegas“
-
Tinginių - tinginys
-
Ledai su braškėmis
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...