
Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė "Trispalvė"
-
Varškės ledai
-
Desertinė avižinė košė
-
Braškių pienas
-
Abrikosų šerbetas
-
Duonos putėsiai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Saldus užkandis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Sūrio pyragas
-
Gaivus tortas
-
Bananų salotos su abrikosais
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...