Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledų ir bananų kokteilis
- Persikų desertas
- Vaisinis kremas
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Nugos tortas
- Gaivus desertas
- Ledų desertas
- Grietinėlė su braškėmis
- Viskio karamelė
- Bananų skanėstas
- Avietinė pasaka
- Glazūruota varškė
- Melionų desertas
- Karamelinės lazdelės
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Varškės ledai
- Tortas su uogienės padažu
- Vasariškas desertas
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...