Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 stiklinė | uogienė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 1 arbatinis šaukštelis | želatina |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Gaivus užkandėlis
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Čigonų plokštainis
-
Desertinė avižinė košė
-
Kavos ir ledų desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Varškės desertas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Citrininis tiramisu
-
Dribsnių kokteilis
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Arbūzų želė
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Pyragėliai su kremu
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Citrinų putėsiai
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
